leaderboard_below_slide
left_sabechdi

საქართველოს 9 ქალაქში ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაციის გადამზადების კურსი ტარდება

ტურიზმის სფეროში მომსახურების ხარისხის ამაღლების მიზნით საქართველოს ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაცია ტრენინგებს აგრძელებს.  „ჰიგიენა და სურსათის უვნებლობა“-გადამზადების კურსი თბილისში, ამბროლაურში, გორში, თელავში, თეთრიწყაროში, ახალციხეში, ლანჩხუთში, ოზურგეთსა და ჩოხატაურში მიმდინარებს. ტრენინგებში სასტუმროებისა და კვების ობიექტების 220 თანამშრომელი მონაწილეობს. 

სასწავლო კურსი შემდეგ თემატიკას მოიცავს: 

  1. GMP (კარგი საწარმოო პრაქტიკა) და GHP ( ჰიგიენის პრაქტიკა) ;
  2. წერილობითი პროცედურების (სტანდარტული ოპერირების პროცედურები) და სამუშაო ფორმების შემუშავება;
  3. პერსონალის სავალდებულო სწავლებების პოლიტიკა
  4. სურსათის უვნებლობის პრინციპები, ჰიგიენა
  5. HACCP სისტემის მიმოხილვა, მოსამზადებელი და დანერგვის ეტაპები
  6. ალერგიის გამომწვევი ან მომეტებული მგრძნობელობის მქონე ნივთიერებები ან პროდუქტები;
  7. მომხმარებლის ინფორმირებულობა, პრეტენზიების მართვა და სხვა.

 

ასევე იხილეთ